kawa Rashid : Nederlandse stilte is ongerechtvaardigd over de legitimiteit van het regime van Bashar al-Assad

de Verenigde Staten Bevestigd dat de Syrische president Bashar al-Assad heeft zijn legitimiteit verloren. Ik denk  dat deze positie is goed ontwikkeld in de Verenigde Staten positie om het Syrische regime onder druk te houden .

Maar ik heb nog steeds op zoek naar duidelijke antwoorden van de Europese Unie en met name de positie van de Nederland over  gebeurtenissen  in Syrië, en waarom nog geen duidelijk standpunt over de legitimiteit van het regime van Bashar al-Assad

 Ik denk dat de Nederlandse stilte is onrechtvaardig , en moet uit van de stiltewijze En neemt een positie meer duidelijker , zoals het Amerikaanse standpunt en verklaart de illegaliteit van het regime van Bashar al-Assad .

 Het dodental in Syrië tot  vandaag  1.700 doden en 11.000 gevangenen en 17.000 vluchtelingen in Turkije , Libanon en Jordanië.

Your email address will not be published.