Kawa Rashid : ‘Syrië is een mislukte staat geworden’

Op locatie in Nederland legt de Syrische journalist Kawa Rashid helder uit hoe dictator Assad systematisch volkeren en stammen in peter-dieckmannen buiten Syrië tijdens zijn bewind tegen elkaar opgezet en uitgespeeld heeft en vervolgens regio- en internationale regeringen carte blanche gaf om hun conflicten in Syrië uit te vechten.

De staat Syrië is daardoor verwoest en heeft honderdduizenden onschuldigen geslachtofferd. Kawa omschrijft een scenario van drie denkbare oplossingen die geen van allen tot herstel van dit land vol met culturele rijkdom zullen leiden. “Ook de oppositie volgt een ‘vuile’ agenda.” Kawa via LinkedIn

luister via    http://www.nieuwsradio.es/gemist&id=0602020814

of   Syrie is mislukte staat geworden

Contacts:
Posted by: admin on

Leave a Reply

Your email address will not be published.